<!--@ParagraphImageText-->

JPJ Træemballage

Det er os med de gode kasser!

JPJ Træemballage producerede den første kasse i 1988, og mange af kunderne fra dengang har fulgt os siden da. I dag servicerer vi en lang række små og store kunder i både ind- og udland.

Selv om vi er dem med de gode kasser, producerer vi meget andet og mere end kasser. Vi er leverandør af mange forskellige typer træemballage til vidt forskellige emner - fra maskiner over kabeltromler til elektronik. Fælles for emnerne er, at de kræver en specialdesignet emballage og ekstra beskyttelse under transport.

Vores speciale er at finde løsninger, der passer til det enkelte produkt. Det handler ikke kun om at lave en kasse, men om at tænke ud af boksen, inden vi tager hammeren i brug. Vi lever af vores know-how, opfindsomhed og håndværk.

<!--@ParagraphImageText-->

Hellere lille og vågen ...

Vores størrelse gør os både fleksible og hurtige, og vi producerer lige så gerne 2 som 2.000 eksemplarer – også når det virkelig haster. Hos os møder du derfor heller ikke tunge og formelle papirgange – en mundtlig aftale er også en aftale, og det er som regel ”ham selv”, du får i røret, når du ringer til os.

Udover produktionen af træemballage har vi specialiseret os i pakning af alle former for emner og maskiner, og vi har i virksomheden indrettet en speciel pakkeafdeling.

En stor del af vores træemballage eksporteres, og derfor er JPJ Træemballage ISPM 15 certificeret. Vi lever op til alle de internationale standarder og krav, der gælder for eksport i hele verden.

JPJ Træemballage ejes af Claus Jensen og beskæftiger et par håndfulde medarbejdere.