<!--@ParagraphImageText-->

Paller – specialpaller og standard EUR-paller

En palle er ikke bare en palle, men findes i alle former og størrelser - næsten. Uanset hvilken palle du har brug for, kan vi levere én, der passer til dit behov. Og findes den ikke allerede, udvikler vi den.

JPJ Træemballage er leveringsdygtige i paller efter både special- og standardmål. Alle paller er fremstillet af varmebehandlet træ i overensstemmelse med ISPM 15, så de kan anvendes til eksport.

<!--@ParagraphImageText-->

Standardpaller

JPJ Træemballage er leveringsdygtige i alle typer standardpaller. Alle paller er fremstillet af varmebehandlet træ og overholder ISPM 15 standarden, så de kan benyttes til transport i hele verden.

 • EUR-paller – både nye og brugte
 • Pallerammer
 • Halvpaller

 

<!--@ParagraphImageText-->

Specialpaller

Har du behov for en palle ud over det sædvanlige, fremstiller vi en palle med de mål og den konstruktion, du har brug for.

 
 • Vi monterer, pakker og sender

  Skal vi montere, pakke, mærke og afsende dine produkter? Du kan levere dine produkter hos os, så sørger vi for, at de bliver emballeret og afsendt efter alle kunstens regler.

 • Skal du eksportere?

  Hvis dine produkter skal sendes udenlands, stiller det særlige krav til træemballagen. JPJ Træemballage er ISPM 15 certificeret, og vores emballage er godkendt til transport i hele verden.

 • Træemballage i alle former og størrelser

  Er det ikke en palle, du har brug for? Vi fremstiller alle former for emballage i både standardmål og individuelle mål - og i alle former, størrelser og vægtklasser